17-07-2010, 08:20 PM
17-07-2010, 10:31 PM
star wars knights of the old republic (jedna od najboljih rpg igara ikada napravljenih, nastavak je fantastican takodje) mass effect 1 i 2 (svaki put mi suze teku kad zavrsavam 1 deo) need for speed (svi delovi) elder scrolls morowind i oblivion, obe vrhunske igre, star wars republic commando (kad se pojavila bila je u ravni crysisa danas), gothic 3 (i pored bagova vrhunska igra), starcraft (jedna od najboljih strategija ikada, star wars empire at war (isto sjajna strategija) crysis (ova igra se igra samo zbog grafike) bio shock (jedna od najboljih igara ikada) assassins creed 2 (fantasticna igra, topla moja preporuka) svi delovi call of duty-a, bad company 2 (igra sa najvecim stepenom enviroment destructiona), splinter cell conviction, tom clancys H.A.W.X sva 3 dela S.T.A.L.K.E.R.-a, prototype, wolfenstain, Prince of persia svi delovi, Blur, Split second, Burnout paradise, GTA (svi delovi), blazing angels (svi delovi) Medal of honor (svi delovi), Just Cause (oba dela), supreme commander (oba dela) warcraft (sve 3 strategije i ponosan vlasnik 4 lvl 80 na retail serveru lightnings blade), sve fife svi pesovi, Ghost recon svi delovi, Half life (svi delovi, i sve epizode) call of juarez, Total war (svi delovi od shoguna ikad napravljeni, assassins creed 1, dragon age (sa ekspanzijama).........i naravno cs 1.6...................... lista je dugacka i ima je jos dosta
elem sta je u celoj ovoj prici bitno, sve igre koje sam ovde nabrojao sam presao (neke i po vise desetina puta citaj:star wars knights of the old republic,) i sve ih toplo preporucujem.
P.S. Tek da nedodje do zabune, treniram aktivno vaterpolo, imam devojku izlazim na zurke, u prevodu imam zivot van kompjutera
elem sta je u celoj ovoj prici bitno, sve igre koje sam ovde nabrojao sam presao (neke i po vise desetina puta citaj:star wars knights of the old republic,) i sve ih toplo preporucujem. P.S. Tek da nedodje do zabune, treniram aktivno vaterpolo, imam devojku izlazim na zurke, u prevodu imam zivot van kompjutera

17-07-2010, 11:24 PM
Haj ne lazi imas blizanca
Sto se igara tice nema koje nisam presao ... sve ove sto je Antrax nabrojao, mozda par da nisam igrao zbog zanra. Ali sve pucacine, veci dio strategija, osim Half life-a kojeg nisam stigao. Tu bi ubrojao dosta PS2 i par ps3 igrara. Itd.
Sto se igara tice nema koje nisam presao ... sve ove sto je Antrax nabrojao, mozda par da nisam igrao zbog zanra. Ali sve pucacine, veci dio strategija, osim Half life-a kojeg nisam stigao. Tu bi ubrojao dosta PS2 i par ps3 igrara. Itd.
18-07-2010, 11:15 AM
haj ne blizanca, imam armiju robova u podrumu koji prelaze igre kako koja izadje 
a razbijac, dok nisi igrao half life 2 ne znas sta je fantasticno osmisljena igra , ja sam takodje dosta igri za ps2 presao (imam emulator na PC) za ps3 samo ono sto sam igrao kod jarana prekoputa mene (kod njega sam igrao cs 2 nedelje dok mi je pc bio u kvaru pa smo i ps3 przili
) a za ps1 (posto mi je to bila prva game konzola koju sam ikad dobio) sam presao po mojoj proceni 93-95% igri ikada izdatih. Psp sam takodje przio dok nije pregoreo
а sad sam krenuo u osvajanje xbox-a 360, iPhone-a, i wii-ja..........

a razbijac, dok nisi igrao half life 2 ne znas sta je fantasticno osmisljena igra , ja sam takodje dosta igri za ps2 presao (imam emulator na PC) za ps3 samo ono sto sam igrao kod jarana prekoputa mene (kod njega sam igrao cs 2 nedelje dok mi je pc bio u kvaru pa smo i ps3 przili
) a za ps1 (posto mi je to bila prva game konzola koju sam ikad dobio) sam presao po mojoj proceni 93-95% igri ikada izdatih. Psp sam takodje przio dok nije pregoreo
а sad sam krenuo u osvajanje xbox-a 360, iPhone-a, i wii-ja..........03-10-2010, 09:52 AM
(17-07-2010 11:24 PM)Razbijac Wrote: [ -> ]Haj ne lazi imas blizanca![]()
Takođe :r

07-11-2010, 05:43 PM
igram igre...i tako predjem koju zanimljivu nisam neki za igre..ali ono odigram tako....
trenuto igram CS, Tom Clansi's HAWX, GTA 4, Operation Flash Point - Dragon Rising, i GTA San Andreas...radim svoj mod..msm skidam modove sa neta..pa cu to upakovati u jednu veliku celinu i upload ja se nadam...grafiku sam odradio, nesto auta mi je jos ostalo da izmenim....itd...za vise inforamcija o tome javite se na PM
trenuto igram CS, Tom Clansi's HAWX, GTA 4, Operation Flash Point - Dragon Rising, i GTA San Andreas...radim svoj mod..msm skidam modove sa neta..pa cu to upakovati u jednu veliku celinu i upload ja se nadam...grafiku sam odradio, nesto auta mi je jos ostalo da izmenim....itd...za vise inforamcija o tome javite se na PM
08-11-2010, 09:36 PM
Ovo je moja omiljena lista 
GTA IV
Dead Rising
CS xD
PES 2010 (uskoro 2011)
Warcraft (DotA)
WoW ( World of Warcraft)
Eto to je to...uglavnom igram PC igre, xbox i ta sranja me ne zanimaju

GTA IV
Dead Rising
CS xD
PES 2010 (uskoro 2011)
Warcraft (DotA)
WoW ( World of Warcraft)
Eto to je to...uglavnom igram PC igre, xbox i ta sranja me ne zanimaju

30-11-2010, 08:44 PM
Eo preko neta ima jaka igrica ultrasonline !
15-12-2010, 08:53 PM
sto se tice ostalih igara....igram.....
WoW:WOTLK sad je izasla Catalysm pa cu i to igrat
Gladiatus .....extra browser igrica... po meni
ubija dosadu ...
Planiram da igram DC Universe Online na Ps3
ii
Champions Online poslije nove godine
Call Of Duty 4
sto se tice single player igrica
Splinter Cell... svi djelovi
Mirrors Edge