BlackHawks Crews Forum

Full Version: Sponzor za jkj klan
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Treba mi neko za jkj klan da nam obezbjedi cw server i imat ce reklamu na nasem forumu http://www.jkj.nba-bosnia.com pa cu vidjeti da bude i na jkj forumu
mislim da ti neće niko dati server samo za reklamu na forumu Wink
moraš ponuditi više, mnogo više
hostinzima najviše odgovara ako im za uzvrat nađeš kupce, osobe kojima ćeš ti preporučiti da kupe baš kod tog hostinga jer se nikome ne isplati davati nešto ako nema nikakve dobiti, a po meni sama reklama ne znači mnogo
ako hoćeš mogu ti preporučiti par hostinga pa im piši na email, svoju ponudu i moraćeš sastaviti malo poduži sastav da vide da ste ozbiljni
btw. jeste zabilježili kakve veće rezultate? turniri?
Nije problem naci kupce,i add me na msn damir.ramic@hotmail.com pa mi daj te hostinge,a turnir danas pocinjemo a prije tog smo odigrali 12 cw-ova od toga 9 pobjeda 1 remi i 2 poraza(jedan od citera)
haha ime klana JKJ a nas pitate za sponzoriranje? Bruka !!

Pitaš Joa da ti da CW Server, pošto imate njihovo ime s'dozvolom il bez Big Grin
Jesam li te sta pitao?
NEce vise servera da otvara preko ove masine,i njegov rodjak ga je pitao i rekao je da nemozeConfused
(21-08-2010 01:16 AM)goldboy Wrote: [ -> ]Jesam li te sta pitao?
NEce vise servera da otvara preko ove masine,i njegov rodjak ga je pitao i rekao je da nemozeConfused

Kakav je to razgovor sa moderatorom , Da si na g.ba vec bi bio banned ,
Smiri hormone . Sponzora tesko da ćete dobiti tako -.-
Reference URL's