BlackHawks Crews Forum

Full Version: Najbolji antivirus!?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Iako sigurno niko nemože reći da neki antivirus 100% štiti vaš računar od virusa i drugih vrsta štetnih softvera (mada većina proizvođača u reklamama trvrdi da će vas "potpuno" zaštiti, ta tvrdnja nije tačna Smile), koji je po vama najbolji antivirus? Koji antivirus imate instaliaran i zašto? Koliko ste zadovoljni njegovim radom?

Ja koristim Avast Pro 4.8, već oko 6 mjeseci i za sada nisam primjetio neke veće probleme sa radom, a što je najvažnije ne uzima puno CPU a super odrađuje svoj posao Big Grin Najvažnije jeste da ga redovno updejtujete (kao i kod većine).
avast fala bogu
Avast ;]
NOD 32 po meni Wink

warez linkovi uklonjeni!

Eto da vam olaksam malo Smile Btw. kad instalirate NOD 32 prvo ga iskljucite prije nego sto udjete u ovu "Licence 24/7" stranicu Wink Jer on detektuje to kao virus Smile Poz

pročitaj pravila foruma! Casper.
brate moj ja bez AV radim od kako znam za racunar Smile

samo se netreba praviti mangup i ne ici na glupe sajtove i ne klikati svasta, a inace usb nekoristim Smile

a preporuka najmanji i najlaksi treba naci kao eto npr avast, on je drama dosadan bio prie i tezak i sve to, al sad je malo bolji iako nekoristi niti jedan AV Smile racunar clean 99% Smile
Reference URL's