06-11-2010, 02:01 PM
U želji da malo oživimo forum i dovedemo još članova, organizovaćemo ovu 1. nagradnu igru. Ako odziv bude dobar, organizovaćemo ih još sa većim nagradama i zanimljivijim sadržajima.
O čemu se radi?
Pravila igre su vrlo jednostavna. Svaki registrovan član na forumu ima svoj jedinstveni link (referral link) koji može pronaći u UserCP. Ono što je potrebno jeste da svoj link dajete drugim ljudima i da se oni registruju preko njega. Na kraju, onaj ko bude imao najviše dovedenih ljudi (refferal-a) će biti pobjednik i dobiće nagradu.
Koliko dugo će trajati nagradna igra i koja je nagrada?
Nagradna igra će trajati od 6. do 16. 11. '10. godine.
(Sponzor nagrada "tastatura i slušalice" je Ajla d.o.o iz Sarajeva.)
Ko može učestvovati?
Svi registrovani članovi foruma osim forum administratora.
Kako ću znati koliko sam doveo ljudi?
Tako što zatražite od administratora foruma da vam da tačan broj ljudi koje ste doveli uz priloženu sliku.
Takođe dnu foruma u Forum stats ima ćelija sa Top referrers u kojoj možete vidjeti ko koliko ima referrer-a.
Takođe da napomenem, da će svaki referrer biti provjeren, a svaka malverzacija će biti strogo kažnjena! Tako da nemojte ni pokušavati varati sa registracijama preko proxy servera i slično.
Za sve ostale informacije obrati se meni na pp ili na msn: info@bhcs.ba
Sretno!
O čemu se radi?
Pravila igre su vrlo jednostavna. Svaki registrovan član na forumu ima svoj jedinstveni link (referral link) koji može pronaći u UserCP. Ono što je potrebno jeste da svoj link dajete drugim ljudima i da se oni registruju preko njega. Na kraju, onaj ko bude imao najviše dovedenih ljudi (refferal-a) će biti pobjednik i dobiće nagradu.
Koliko dugo će trajati nagradna igra i koja je nagrada?
Nagradna igra će trajati od 6. do 16. 11. '10. godine.
- mjesto: 500 Rapidsa (bodovi koji se koriste za Premium Account na RapidShare.com), tastatura i slušalice
- mjesto: tastatura i slušalice
- mjesto: 250 Rapidsa
(Sponzor nagrada "tastatura i slušalice" je Ajla d.o.o iz Sarajeva.)
Ko može učestvovati?
Svi registrovani članovi foruma osim forum administratora.
Kako ću znati koliko sam doveo ljudi?
Tako što zatražite od administratora foruma da vam da tačan broj ljudi koje ste doveli uz priloženu sliku.
Takođe dnu foruma u Forum stats ima ćelija sa Top referrers u kojoj možete vidjeti ko koliko ima referrer-a.
Takođe da napomenem, da će svaki referrer biti provjeren, a svaka malverzacija će biti strogo kažnjena! Tako da nemojte ni pokušavati varati sa registracijama preko proxy servera i slično.
Za sve ostale informacije obrati se meni na pp ili na msn: info@bhcs.ba
Sretno!