BlackHawks Crews Forum

Full Version: Nagradna igra #1
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
U želji da malo oživimo forum i dovedemo još članova, organizovaćemo ovu 1. nagradnu igru. Ako odziv bude dobar, organizovaćemo ih još sa većim nagradama i zanimljivijim sadržajima.

O čemu se radi?
Pravila igre su vrlo jednostavna. Svaki registrovan član na forumu ima svoj jedinstveni link (referral link) koji može pronaći u UserCP. Ono što je potrebno jeste da svoj link dajete drugim ljudima i da se oni registruju preko njega. Na kraju, onaj ko bude imao najviše dovedenih ljudi (refferal-a) će biti pobjednik i dobiće nagradu.

Koliko dugo će trajati nagradna igra i koja je nagrada?
Nagradna igra će trajati od 6. do 16. 11. '10. godine.
  1. mjesto: 500 Rapidsa (bodovi koji se koriste za Premium Account na RapidShare.com), tastatura i slušalice
  2. mjesto: tastatura i slušalice
  3. mjesto: 250 Rapidsa

(Sponzor nagrada "tastatura i slušalice" je Ajla d.o.o iz Sarajeva.)

Ko može učestvovati?
Svi registrovani članovi foruma osim forum administratora.

Kako ću znati koliko sam doveo ljudi?
Tako što zatražite od administratora foruma da vam da tačan broj ljudi koje ste doveli uz priloženu sliku.
Takođe dnu foruma u Forum stats ima ćelija sa Top referrers u kojoj možete vidjeti ko koliko ima referrer-a.

Takođe da napomenem, da će svaki referrer biti provjeren, a svaka malverzacija će biti strogo kažnjena! Tako da nemojte ni pokušavati varati sa registracijama preko proxy servera i slično.

Za sve ostale informacije obrati se meni na pp ili na msn: info@bhcs.ba

Sretno!
*Update* Dodane nagrade od novog sponzora nagradne igre: Ajla d.o.o iz Sarajeva. Oni su obezbjedili za prva dva mjesta 2 tastature i 2 para slušalica.
Samo da dodam da je Ajla d.o.o Srarajevo firma koja se bavi prodajom i opravkom mobilnih telefona,postavljanje alarm uredzaja,video nadzora,opreme za racunare takodze po narudzbi i gaming opreme.[/size]
Jedno pitanje .. jel moze nagrade da se preuzmu u srbiji ?
naravno da ce mo poslati fedexom

NIKOLAAAa

Ubacite i za #3
ajde smislićemo nešto i za to 3. mjesto
biće update kasnije Tongue
mnogi su pitali: "kakve su slušalice i tastatura?"
danas sam pričao sa insan-om, rekao je da će sutra objaviti tačnu marku, do tada je iznađenje i za mene kao i za vas, uz napomenu da nije "kineska" roba Smile
gl svima
mogu u pare da se kladim da je logitech cordless ili mx518 mis Big Grin Big Grin Big Grin
Daće bog da pobedim Smile
Dace bog kad imas pomoc serbian-wareza ... nije ni cudo ako pobedis ... fora je sto tamo ima 10.000 clanova.. a jos je eXPerience zatrazio pomoc ... a on je admin ... i naravno da ce da se slihtaju za +10 reputacije
Pages: 1 2 3 4 5 6
Reference URL's