06-03-2010, 01:28 PM
kupio sam nov komp pre jedno mesec dana, pa ga jos testiram, ali ukratko, razresio sam kesu i kupio najjacu masinu mogucu:
Procesor: intel i7-940 (nisam kupovao 965 zato sto sam overklokovao 940 pa sad radi isto)
Memorija: 8gb ram, i 1.5tb (1500gb) na HDD
Grafika: ATI 5970HD (ovo je ujedno i najskuplja komponenta na kompu
)
Monitor: Imam 2 monitora samsung 920nw, mada sad sve igram na LCD koji mi je okacen iznad, tako da monitore i ne koristim nesto mnogo, osim kad radim
Externi uredjaji: tastatura Logitech G19, mis Logitech G9x, sluske isto neki Logitech, volan Isto Logitech
Imam net Od 8mbs zato se ja jedini ne zalim na lag
To je sve, iz zdravstvenih razloga ne bih navodio ukupnu cenu komponenti navedenoh gore, ali ipak kad se kupuje komp uvek se kupuje najbolje
Procesor: intel i7-940 (nisam kupovao 965 zato sto sam overklokovao 940 pa sad radi isto)
Memorija: 8gb ram, i 1.5tb (1500gb) na HDD
Grafika: ATI 5970HD (ovo je ujedno i najskuplja komponenta na kompu
)Monitor: Imam 2 monitora samsung 920nw, mada sad sve igram na LCD koji mi je okacen iznad, tako da monitore i ne koristim nesto mnogo, osim kad radim
Externi uredjaji: tastatura Logitech G19, mis Logitech G9x, sluske isto neki Logitech, volan Isto Logitech

Imam net Od 8mbs zato se ja jedini ne zalim na lag
To je sve, iz zdravstvenih razloga ne bih navodio ukupnu cenu komponenti navedenoh gore, ali ipak kad se kupuje komp uvek se kupuje najbolje