BlackHawks Crews Forum

Full Version: nabrojite 5 dobrih igraca koji igraju u BHCS serveru, ali iskreno
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
ja cu nabrojat 5 koji su po meni dobri
1.Casper :sta reci nego boT only Big Grin(salim se ) dobar je kad uzme pumpu
pa nas ispumpa po onom snow mapi, moje licno misljenje sve najbolje(za mene br 1) vijerujem da bi jos duplo bolje igro da mu je net bolji Big Grin
2.anthrax : pa sta reci za ovog momka kojeg sam ga nedavno upozno
momak ima skill sve sto mu treba ( on je jedan medju boljim igracima na serveru i zbog tog razloga sam ga svrsto u top 5
3.100ka razbijac : ispocetka nisam mogo vijerovat da tako dobro igra uvijek sam mislimo da ima nesto ali ispostavilo se da covijek nema nista stvarno lik
igra fenomenalno svaka cast bro samo tako nastavi Wink
4.quq-> za ovog momka neam rijeci on je primjer admina i nisam nikad vidio
ni jednog admina da provodi cijeli dan na serveru , to mu je plus od mene jos
sto dobro igra svaka mu cast, jednostavno sam ga moro svrstat u top 5
5.BeasT ovog malisu sam imo priliku vidjat i na drugim serverima stvarno sto lik nas ubije nogama i vidi se da je pokretljiv i ima skill barata dobro sa oruzijem za mene je zasluzio da bude u top 5
eto to je od mene mada se nece drugi ljutiti sto ih nisam svrsto u top 5
Big Grin extra samo bih ja izbacio papka djaspera sa liste ahah Big Grin
a msm pitaj antraxa ko ga je ucio igrati cs Tongue
haha
sigurno nisi ti haha Tongue
hvala drug enese Smile
ah staces nismo svi kao ti da se izvlacimo na net kada nam god ne ide Big Grin aahah Tongue
salim se ofc Smile i papak posjecuj malo msn
Hvala e-ng na listi(3): Ali nisam ja jos do onoga pravog vrha. Fali mi jos jedno 20-25 CW meceva da bi dostigao stari skill. Najmanje jedno 4 mjeseca rada. Big Grin

Sto se tice moje liste. Hm, tezak izbor, ali cu da pokusam.

1. Antrax - Poboljsao se sa AWM-awp. Gledao sam neki dan, kada mu se igra tesko ubiti ga. Meni nije Big Grin
2. e-ng - U posljednje vrijeme mi ide na zivac njegove igranje, uvijek se nadje gdje mu nije mjesto. Big Grin Salim se. Dobar ali moze i bolje pogotovo ako vjezbas sa AWP-om brzi prelaz radi AWP-Deagle. Sve u svemu treba ti jos meceva.
3. iquq - Ovaj momak me iznenadjuje ponekad, kao vremenska prognoza, sada igra dobro, sada ne igra. Ne znam sta je uzrok, ali mislim kad mu dodje dan da je odlican.
4. Casper - Šef po meni nema pojma, non stop se zeza. Ko fol poceo uciti pucati neki dan, ali nesto to polako. Sto se tice AWP nemoj ga ni uzimati ocajan si. Ali sa pucama dobro baratas. Savjet uciti AK-47. Po meni moze biti najbolji ali mrsko mu.
5. unna[M]ed - Eh ovoga momka sam stavio tu samo zbog Switcha i hyperaktivnog igranja. Sve nesto brzo radi sto mi se svidja. Ubija brzo ali i gine, postotak je po meni 80 %. Kada igra onda rastura, kada ne igra cisti bot. Big Grin Po meni si tu samo zbog toga sto meni fali te brzine. A kada je dobijem onda bolje bjezite svi. Trening je cudo. Big Grin

Postavio bi neke jos ovdje i mogao bi reci da i oni dijele top5 mjesta. Koje ovi imaju. Da bi Vam bilo jasno o kojem skillu pricam nabrojacu 5 igraca koji su obiljezili moj put CS 1.6 igrača.

1. Spawn - One and only player who know everything
2. Vilden/fRoD - AWP kill
3. Walle - hm, its golden middle who always best.
4. Heaton - Best team player
5. Neo/Zeus - Team player, who know everything with guns

Dosta se toga promjenilo poslije par godina, pa su se desile i izmjene pojedini igraca. Jos jedan od njih je Roman A. Zaboravio sam za koga je igrao. Ali jedan od najjaci sa Ak-47. Gledajuci njega sam naucio pucati iz ove puske.

Toliko za sada.
postujem ja to ti sve sto kazes i to jest istina terning i samo terning
ali nemogu ja biti pro bez opreme npr: nemogu ja sa seljackim misem igrat bez podloge ali ja sa tom opremom sam dokazo da nisam toliko slab
oprema te cini 30 % a igra 70 % vijeruj mi samo da nabavim opremu mx518 mis mouspad razer
nista mi drugo netreba, igracu jos bolje vidjeces i sam ;D
jao, ti maštaš o mišu ja o boljem netu xD
i ti meni reci da se sa ovim shit može igrati:
[Image: 741362942.png]

evo po meni top igrača na našem serveru:
1. 100ka - iako je stoka i salko (xD), igra super, sa kalašem razvaljuje (bar nas botove Smile), dobar je i na cw, ne brini popravićemo mi to, samo malo da se uozbiljimo i da bar 1 uspijemo održati trening kako valja xD
2. en-g. - awp maniak, nekada mi dođe da odem u rajvosu i onaj awp u pakšu mu uguram Tongue
3. antrax - još mora da uči se i da ne klikće na razne linkove na facebooku hahah xD, hedove djeli skoro ko i ja :$
4. !quq<-- - pored svih obaveza, posla, žene i djeteta, uspjeva da dođe na server i da bude du preko 4 sata (možda i više nisam mjerio xD), a uz to je i ozbiljan, admin kojega nebi nikada mjenjao, a takođe dobro i igra, razvaljuje na snow
5. mata bot - da ne bude neće niko tebe spomene, evo ja ću Smile, samo nick kaže sve, mata BOTić, zna nekada sa awp da igra dobro, ali mora još da trenira i uči
a to je moje sranje nesto bolje[Image: 741404347.png][img][Image: 741404347.png][/img]
jao bože, pa vidiš li ti razlike xD
kod tebe ping 35 a kod mene 120, upload ti je skoro kao moj download haha
oa nije puno Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Pages: 1 2
Reference URL's