07-03-2010, 03:17 PM
ja cu nabrojat 5 koji su po meni dobri
1.Casper :sta reci nego boT only
(salim se ) dobar je kad uzme pumpu
pa nas ispumpa po onom snow mapi, moje licno misljenje sve najbolje(za mene br 1) vijerujem da bi jos duplo bolje igro da mu je net bolji
2.anthrax : pa sta reci za ovog momka kojeg sam ga nedavno upozno
momak ima skill sve sto mu treba ( on je jedan medju boljim igracima na serveru i zbog tog razloga sam ga svrsto u top 5
3.100ka razbijac : ispocetka nisam mogo vijerovat da tako dobro igra uvijek sam mislimo da ima nesto ali ispostavilo se da covijek nema nista stvarno lik
igra fenomenalno svaka cast bro samo tako nastavi
4.quq-> za ovog momka neam rijeci on je primjer admina i nisam nikad vidio
ni jednog admina da provodi cijeli dan na serveru , to mu je plus od mene jos
sto dobro igra svaka mu cast, jednostavno sam ga moro svrstat u top 5
5.BeasT ovog malisu sam imo priliku vidjat i na drugim serverima stvarno sto lik nas ubije nogama i vidi se da je pokretljiv i ima skill barata dobro sa oruzijem za mene je zasluzio da bude u top 5
eto to je od mene mada se nece drugi ljutiti sto ih nisam svrsto u top 5
1.Casper :sta reci nego boT only
(salim se ) dobar je kad uzme pumpu pa nas ispumpa po onom snow mapi, moje licno misljenje sve najbolje(za mene br 1) vijerujem da bi jos duplo bolje igro da mu je net bolji

2.anthrax : pa sta reci za ovog momka kojeg sam ga nedavno upozno
momak ima skill sve sto mu treba ( on je jedan medju boljim igracima na serveru i zbog tog razloga sam ga svrsto u top 5
3.100ka razbijac : ispocetka nisam mogo vijerovat da tako dobro igra uvijek sam mislimo da ima nesto ali ispostavilo se da covijek nema nista stvarno lik
igra fenomenalno svaka cast bro samo tako nastavi
4.quq-> za ovog momka neam rijeci on je primjer admina i nisam nikad vidio
ni jednog admina da provodi cijeli dan na serveru , to mu je plus od mene jos
sto dobro igra svaka mu cast, jednostavno sam ga moro svrstat u top 5
5.BeasT ovog malisu sam imo priliku vidjat i na drugim serverima stvarno sto lik nas ubije nogama i vidi se da je pokretljiv i ima skill barata dobro sa oruzijem za mene je zasluzio da bude u top 5
eto to je od mene mada se nece drugi ljutiti sto ih nisam svrsto u top 5

![[Image: 741362942.png]](http://www.speedtest.net/result/741362942.png)
[img]![[Image: 741404347.png]](http://www.speedtest.net/result/741404347.png)