Iako je EA u prošlosti imala mnogo velikih projekata, prema glavnom čovjeku za financije u Electronic Artsu Ericu Brownu, BioWareov MMO Star Wars: The Old Republic je do sada najskuplji projekt u povijesti tvrtke. Naglasio je kako igre koje EA financira koštaju u prosjeku oko 30 milijuna dolara, no MMO-i su daleko skuplji.
Brown nije iznio točan podatak koliko će novaca The Old Republic progutati, no usporedio ga je s World of Warcraftom na čiji je razvoj Blizzard potrošio oko 100 milijuna dolara. Dakako, iz te brojke izuzeti su troškovi održavanja servera, nadogradnji i ekspanzija koje su uslijedile. Daleko od toga da se Blizzardu ulaganje nije isplatilo obzirom da WoW mjesečno pokupi oko 100 milijuna dolara od pretplatnika, a sličnim brojkama se nadaju i u Electronic Artsu.
Izvor: Bug.hr
zato ce ova igra kad izaje da poptpuno obrise wow sa lica zemlje, igrao sam beta verziju i igra izgleda GODLIKE!!!!!!!!!!!!1 preko 50 planeta, svaka velicine prosecnog Azerotha. I plus sa fantatsticnom pricom, i vrh grafikom. Ovo ce mozda da me odvuce od Cs

jel ko skinuo ovo ?
iko igrao?
Ja ne kapiram kako ljudi mogu da pricaju nesto o wow-u koji je napravljen 2003 i igricu koja tek treba da izadje 2011 ?
Doduse wow je sad uzeo neki novi engine za grafiku i dosta je poboljsano ali opet nije to to . Tako da nemoze da se poredi

ljudi, ova igra izlazi tek na prolece. Immortal baci pogled na gameplay preview, uostalom kako mozes da sudis o igri po grafici -.^.
Pa ja ne sudim ali vecina ljudi kao , jao losa grafika , zato je sranje ...
nazalost vecina ljudi su potpune neznalice i creepovi koji ne znaju ni os da instaliraju..., neke od najboljih igara su stare po 5-6 i vise godina ...
Ima ljudi koji samo gledaju grafiku , msm ajde stoji da da ne budu bas kockice xD
Ali ono ako pocnemo od CS , msm kolko je sranje grafika a dosta ljudi igra

fala za pomoc antrax, skidam 100% isto tako potpisujem sve tvoje postove ovde. Tacno milion posto

digitalac, kako ces da skidas kad je u pitanju mmo

koji izlazi tek na prolece