BlackHawks Crews Forum

Full Version: Patch by KGB
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Doslo je vreme da se svi polako iz naftalina prebacite na novi Protocol 48 jer su i svi serveri prebaceni na taj protokol i sad moze na te servere da se udje i preko steam i preko nonsteam.
Ali stari nonsteam v19, v21, v23 itd baguju i ne rade lepo pa bi trebalo svi da predjete na novi v42 patch koji ce vash CS nadograditi na Protocol 48.

Mozete samo skinuti patch od 44 MB i instalirati ga preko svog postojeceg CS-a:
http://cs-skini.me/cs
Skinite to i samo instalirajte preko svog CS-a gde se nalazi HL.exe i kad se instalacija zavrsi dobicete na desktopu ikonicu CS v42 i to je to.

Ako imate krsh CS i ne radi vam patch onda skinite ceo v42 CS od 270 MB:
http://cs-skini.me/csfull

Primeticete da sa ovim patch-om ili full-om dobijate i KGB GUI

Umesto Internet dela gde vam se dosad prikazivala lista stranih servera, sada ce vam se prikazivati samo serveri koji se hostuju kod nas

Uskoro ce svi serveri biti podeseni da se kikuju klijenti koji imaju stari Protocol 47 CS tako da pozurite i skinite ovaj patch da resimo jednom za svagda i probleme sa cheaterima jer svaki nonsteam klijent sa ovim patchom ima jedinstveni STEAM ID koji je vezan za komp, tako da ne moze da se menja promenom IP adrese, ni reinstalacijom CS-a niti Windows-a, dakle samo uz promenu kompa, dakle odlicno resenje za cheatere, mirna igra na serverima

Uzeto sa : http://www.kgb-hosting.com
neki kazu valja neki kazu nevalja Big Grin ja se drzim staroga iako 80% server necje da predje na ovaj patch ahaha chuj mene patch pardon protocol Tongue hehe
Mislim da definitivno BHCS treba preci na ovo.
čitera je bilo i biće
to je kao korov koji se nteško može iskorjeniti
po meni jedini lijek jeste iskusna administracija (+17 godina), i da uvjek ima neko od admina na serveru
čiter i ako uđe, biće odma banan tako da mu je džabe paliti
i ovo nije loše riješenje, ima istu svrhu kao i steam, igrač pri instalaciji dobije svoj id, i ako ga neko bana, banaće se taj id, ali po meni najveći problem je što pola igrača neće znati to da instalira, onda problem je slaba internet konekcija kod nas uopšteno, ograničen internet, a ovaj cs je težak preko 200 MB ja mislim :/, tako da će ga slabo ko skidati
Ako se predje na ovaj protokol postoji li mogucnost da igram i dalje bez problema na BHCS, i balkan serverima(LoL, EPN itd.)
hehhe to casper Big Grin ugL. uvijek tie tako ;D i treba da fkt bude ono. hm moze se skinut patch koi je oko 45 Mb Big Grin aL da ban hm chek eo jedan tekst vazan za ovaj protocoL koi slucajno nadjoh :$

Protokol 47

Poštovani igraci,

Svi solucijini serveri ostaju na protokolu 47. Oni koji žele prebaciti svoj server na protokol 48 mogu to uraditi tako što će uputiti zahtev na e-mail: podrska@solucija.ba i server će biti prebačen u veoma kratkom roku.

Solucija neće vršiti prebacivanje servera na protokol 48, zbog više razloga.
Neki od njih su :

- Dproto - emulator koji koristi protokol 48 jos uvijek nije savršen, dovodi do padanja servera.
- 80% posto igrača na našim prostorima neće/nezna instalirati taj patch.
- Populacija servera će naglo opasti.
- Čitera je uvijek bilo i biće i na ovom protokolu, način da se zaobidje ban koji se koristi u ovom protokolu već postoji. Undecided

Ni drugi provajderi u regionu ne prebacuju na protocol 48. Mi smo upoznati sa Njemačkim tržištom (koje je daleko veće od našeg), ni oni takodje ne vrše prebacivanje servera na protokol 48.

by Solucija.ba
dobra reklama Big Grin
ali ovo:
- Dproto - emulator koji koristi protokol 48 jos uvijek nije savršen, dovodi do padanja servera.
mislim da je završen Confused
pošto su na kgbu skoro vršili update i još uvjek nisam imao downtime servera Tongue
hehe faLa hm neznam valjda je to to aL za ban je najgore sto najvise mrzim Angry
10 godina igram cs presao sam i na source jako je dobar al se svi prebacise na steam imam pare da kupim original al nedam 2000 dinara to je pljacka.Sacekacu da padne na 1000 pa cu ga kupiti,dotle cs 1.6....ostaje mi samo da se nadam Big Grin
Reference URL's